вівторок, 26 лютого 2019 р.

Як я хочу

Якщо бути разом, то не з потреби, а з радості. Від надлишку світлого і теплого, яким хочеться ділитися. Від бажання об'єднати зусилля в одному напрямку, з цікавості пізнання нових граней як своїх так і один одного. З наповненості, яка переливається через край, а не з бажання наповнитися за рахунок іншого. Зі спокою, який заливає все єство, а не заради його здобуття поруч з кимось. Із прийняття принципів, якими живе інший, навіть за умови відсутності стопроцентної згоди з ними. З радості бути собою, не розчиняючись, а доповнюючи себе іншим, стаючи більшим, досконалішим поруч з іншим. З повної довіри до іншого, віри в його власний шлях, який може не співпадати з твоїм, а лише зрідка перетинатися, при цьому незмінно лишаючись десь зовсім близько.

А тепер по пунктах про, можливо, банальне і приземлене, але необхідне:

1) У чоловіка має бути стержень, Воля справлятися із нестандартними ситуаціями без шкоди для себе та інших. Для цього потрібен ясний Розум, не затьмарений емоціями. Звідси витікає: потрібна здатність вгамовувати свої емоції, впорядковувати думки.

2) Захоплення. Творення з любові чогось, від чого він отримує задоволення. Творчість у будь-яких проявах, які нікому не шкодять.

3) Робота над собою. Самосвідомість.

4) Грамотне ставлення до грошей, здатність знаходити їх додаткові джерела при потребі.

5) Чесність. Будь-яку правду можна висловити делікатно. Без чесності немає довіри. Без довіри не збудувати нічого.

6) Надійність. Стійкість до зовнішніх умов.

7) Здатність чути, підтримувати, розпізнавати моменти, коли потрібна хай і банальна, проста фізична допомога.

8) Точки дотику - спільні зацікавлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар