середу, 17 серпня 2016 р.

Розбалансовано

Припинити бігти одночасно в кількох напрямках.
Виділити для кожної справи свій відрізок часу таким чином впорядкувавши думки. Здавалося б просто, але ж... багато з того, що відбувається в режимі реального часу потребує вирішення прямо зараз, паралельно з задачами, які вже у процесі реалізації. Бракує рівноваги всередині, аби балансувати отак, залишаючись розслабленою.
Втома?

2 коментарі:

  1. Розгубленість. Енергія йде одночасно у всі боки і.. в нікуди. Розум зайнятий переоцінкою пріоритетів на льоту. "Руки" починають обробляти вищі пріоритети кожна свій одночасно, навіть якщо результат їх роботи буде суперечити одне одному і здоровому глузду. А "зверху" в цей же час продовжують сипатися речі яким треба дати оцінку, виставити рівень важливості, перемістити те, що знаходиться вже в процесі обробки руками на другий план, тому що воно, як виявляється робиться з меншим пріоритетом, ніж те що щойно впало і має самий високий і терміновий рівень. Не забути запам'ятати проміжні результати того. І так без кінця. Конвеєр.
    Як результат втома.
    Рішення на поверхні. Рубати всі витоки тої енергії. Геть всі. У всіх напрямках. Навіть цей.
    І починати спочатку виставляти пріоритети тому що "падатиме". Плюсом того є те, що самі собою відпадуть непотрібні речі, у тому сенсі, що просто не повернуться. Розставляти пріоритети то теж задача яка має свій пріоритет. Тобто під час роботи рук над нагальною задачею з найближчим високим пріоритетом, відволікатися і тим більше займатися оцінкою того, що в цей момент впало не потрібно. Тільки після завершення того що в процесі. Не раніше. Це теж конвеєр. Але впорядкований і систематизований. І саме головне - Контрольований.

    ВідповістиВидалити