неділю, 18 серпня 2013 р.

Є місця

     Як радісно, що є місця, де люди здатні радіти усьому, що посилає їм життя. Де достатньо даху над головою і хліба на столі, щоб бути безмежно вдячним долі за її доброту. Де цінують прості, але  такі важливі речі у житті: добрих сусідів,  живих батьків, вдячних дітей, щедру землю і мінливе безмежне небо над головою... Де добре слово і привітна посмішка здатні відкрити будь-які двері.
    Як радісно, що є місця, де можна зустріти юного забрудненого конюха, який сяє від щастя, якому найбільша радість у житті - це робити те, що він робить. Або жартівливого водія, для якого пробите на звивистій гірській дорозі колесо - лише привід для 15 хвилинної зупинки. Чи продавщицю, яка бігтиме за тобою вслід, щоб розповісти про ще один запізно пригаданий автобус по маршруту, яким ти цікавився у неї кілька хвилин тому.
    Як радісно що є місця, де люди не байдужі один до одного, де нема чужих чи незнайомих. Де з тобою вітаються люди, з яких ти бачиш вперше, і ніколи більше не побачиш. Де тварин не викидають на вулицю, а оголошення про загублену кицьку лунають на ТВ, на радіо і розклеєні на автобусних зупинках.
   Щирі, привітні, радісні та відкриті люди - найяскравіша окраса наших Карпат.

Немає коментарів:

Дописати коментар